Restoran Spoon / Vjenčanja / Eventi

O nama

2-spoon

 

RESTORAN Spoon svojom veličinom od 500 metara kvadratnih, luksuznim uređenjem, ambijentom kao i ponudom savršeno je mjesto za svadbene večeri koje se pamte.

Restoran Spoon može ugostiti do 220 gostiju, a uz sam prostor restorana obuhvaća i prostranu terasu koja pruža veličanstveni pogled na Zagreb noću. Sam prostor Spoona daje raznovrsne mogućnosti uređenja i rasporeda sjedenja.

Bogati svadbeni jelovnici Restorana Spoon, između ostalog, pružaju mogućnost mladencima da sami kreiraju svoj individualni jelovnik prema vlastitim željama. U samu cijenu menija, uključen je i paket pića.

Posebni popusti nude se za svadbene večeri petkom kao i u vansezonskom dijelu godine.

 

 Restoran Spoon

RESTORAN Spoon svojom veličinom od 500 metara kvadratnih, luksuznim uređenjem, ambijentom kao i ponudom savršeno je mjesto za svadbene večeri koje se pamte. Restoran Spoon može ugostiti do 220 gostiju, a uz sam prostor restorana obuhvaća i prostranu terasu. Terasa je odjeljena dugačkom staklenom stijenom što omogućava cijelovečernju komunikaciju svih gostiju i pruža veličanstveni pogled na Zagreb noću. Terasa očarava goste već samim dolaskom na piće dobrodošlice što cijelokupnom prostoru daje jednu dodatnu vrijednost.

Tjedna ponuda

Restoran Spoon - svakodnevno nudi veliki izbor kuhanih jela, toplo-hladnih i svježih salata, vegetarijanski meni i slastice. Spoj tradicionalne i moderne kuhinje, vrhunska usluga i opuštajuća atmosfera, osvojit će svakog gosta.Restoran Spoon je idealan za brzi poslovni ručak ili jelo bez čekanja ako ste u prolazu. Ugodan ambijent, ljubazno osoblje te bogata ponuda raznovrsnih jela razlog su zašto ćete ponovo željeti svratiti u Spoon.

Gdje se nalazimo?