Restoran Spoon / Vjenčanja / Eventi

Vjenčanja

16-spoon

Svi želimo da nam vjenčanje bude poseban dan, na posebnom mjestu. Restoran SPOON oduševit će Vas svojim ekskluzivnim prostorom koji odiše romantikom.  

“Ljubav je pobjeda mašte nad inteligencijom” zato maštajte s nama na svoj poseban dan.

Prostor je idealan za organizaciju intimnih vjenčanja, kapaciteta do 220 osoba. U ljetnim mjesecima mladencima je na raspolaganju i terasa s prekrasnim pogledom. Prostor restorana Spoon pridonijet će da Vaša svečanost bude nezaboravna.

Restoran se nalazi na 2. katu City Plaze (bivši Hypo centar) u Zagrebu.Restoran Spoon

RESTORAN Spoon svojom veličinom od 500 metara kvadratnih, luksuznim uređenjem, ambijentom kao i ponudom savršeno je mjesto za svadbene večeri koje se pamte. Restoran Spoon može ugostiti do 220 gostiju, a uz sam prostor restorana obuhvaća i prostranu terasu. Terasa je odjeljena dugačkom staklenom stijenom što omogućava cijelovečernju komunikaciju svih gostiju i pruža veličanstveni pogled na Zagreb noću. Terasa očarava goste već samim dolaskom na piće dobrodošlice što cijelokupnom prostoru daje jednu dodatnu vrijednost.

Tjedna ponuda

Restoran Spoon - svakodnevno nudi veliki izbor kuhanih jela, toplo-hladnih i svježih salata, vegetarijanski meni i slastice. Spoj tradicionalne i moderne kuhinje, vrhunska usluga i opuštajuća atmosfera, osvojit će svakog gosta.Restoran Spoon je idealan za brzi poslovni ručak ili jelo bez čekanja ako ste u prolazu. Ugodan ambijent, ljubazno osoblje te bogata ponuda raznovrsnih jela razlog su zašto ćete ponovo željeti svratiti u Spoon.

Gdje se nalazimo?