Restoran Spoon / Vjenčanja / Eventi

Eventi

sp3

Bliži se dan koji Vam je od posebne važnosti te želite impresionirati svoje goste moderno i minimalistički uređenim interijerom i terasom sa prekrasnim pogledom na grad. Odaberite ugodnu i opuštenu atmosferu restorana Spoon, te nesvakidašnjim kulinarskim specijalitetima i vrhunskim vinima koja će upotpuniti ugođaj pridonijeti da Vaš event ostane svima u sjećanju..

Restoran SPOON nudi organizaciju raznih evenata po vašoj potrebi i želji:

  • otmjeni domjenak za poslovne partnere
  • maturalne zabave
  • proslave Nove godine
Restoran Spoon

RESTORAN Spoon svojom veličinom od 500 metara kvadratnih, luksuznim uređenjem, ambijentom kao i ponudom savršeno je mjesto za svadbene večeri koje se pamte. Restoran Spoon može ugostiti do 220 gostiju, a uz sam prostor restorana obuhvaća i prostranu terasu. Terasa je odjeljena dugačkom staklenom stijenom što omogućava cijelovečernju komunikaciju svih gostiju i pruža veličanstveni pogled na Zagreb noću. Terasa očarava goste već samim dolaskom na piće dobrodošlice što cijelokupnom prostoru daje jednu dodatnu vrijednost.

Tjedna ponuda

Restoran Spoon - svakodnevno nudi veliki izbor kuhanih jela, toplo-hladnih i svježih salata, vegetarijanski meni i slastice. Spoj tradicionalne i moderne kuhinje, vrhunska usluga i opuštajuća atmosfera, osvojit će svakog gosta.Restoran Spoon je idealan za brzi poslovni ručak ili jelo bez čekanja ako ste u prolazu. Ugodan ambijent, ljubazno osoblje te bogata ponuda raznovrsnih jela razlog su zašto ćete ponovo željeti svratiti u Spoon.

Gdje se nalazimo?